Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Föld rezgésszintje óriási mértékben emelkedik
  2016-10-30 09:19:19, vasárnap
 
  A Föld rezgésszintje óriási mértékben emelkedik - Angyali üzenet

Az emberi kollektív tudat nagyon sok düh és feszültség energiát generál. Most fontosabb, mint bármikor, hogy mindazok, akik az isteni fényerőt képviselik szeretetet és békét sugározzanak és tartsanak fent a világban.





A Föld rezgésszintje óriási mértékben emelkedik

Erőteljes paradigma-váltás és energiaváltozás időszaka

Emberi kollektív színt:

A Föld rezgésszintje óriási mértékben emelkedik, aminek eredménye, hogy rengeteg eddig alvó lélek ébred fel. A világban zajló kaotikus események, létbizonytalanságot, közfelháborítást, agressziót és félelmet váltanak ki a tömegekből. Az emberi kollektív tudat nagyon sok düh és feszültség energiát generál. Most fontosabb, mint bármikor, hogy mindazok, akik az isteni fényerőt képviselik szeretetet és békét sugározzanak és tartsanak fent a világban.

Intenzív kozmikus sugárzás árad a Napon keresztül

A Napon keresztül nagyon erőteljes kozmikus sugárzás bombázza a Földet, ami miatt az érzékeny emberek igen furcsán érezhetik magukat. Szédülés, furcsa fejnyomás, homályos látás, tér-idő érzékelésének zavarai jelentkezhetnek. Az emberek rendkívül feszültek és ingerültek lehetnek a környezetükre, ami miatt sok harag, türelmetlenség és konfliktus keletkezhet az emberi kapcsolatokban. Fontos, hogy átlásd a helyzeteket, és ne bonyolódj a generált drámákba. Rendszeres meditációval tarts magad egyensúlyban, hogy az energiarendszered és a tudatod integrálhassa a magasabb rezgési frekvenciát.

Tudatalatti lomtalanítása és érzelmi terhek oldása

Az energetikai szintemelkedés miatt, tudatilag és érzelmileg is átalakultok, ezért mindazon terhek és negatív gondolati csomagok, amelyek alacsony szinten tartanak benneteket, ki kell hogy oldódjanak az energiarendszeretekből. Nagyon sok régi fájdalom és negatív energia szabadulhat fel a tudatalattiból, főleg éjszaka, ami eléggé kifáraszthat benneteket, ezért napközben fáradtak és kimerültek vagytok. Nagyon fontos, hogy legyetek türelmesek magatokkal és másokkal ezen átalakulás időszakában és pihenjetek annyit, amennyit csak tudtok.

Felerősödött lelki és érzelmi fájdalmak

Érzelmi és lelki fájdalmak, karmikus sérülések kerülhetnek a felszínre, amelyeket ideje elengedni és feloldani. Sejt szintű tisztulások és oldások miatt a fizikai fájdalmak, kimerültség és levertség is nehezítheti a mindennapokat. Elalvás előtt meditációban szólítsátok meg angyalaitokat, szellemi vezetőiteket és égi segítőiteket, hogy bocsássanak rendelkezésetekre tisztító és átlényegítő energiákat, amelyekre a legnagyobb szükségetek van a jelen időszakban.

Ego fékek és önszabotázs programok

Amivel a legtöbb embernek, most meg kell küzdenie, az a saját árnyéka, alacsonyabb tudatszinten lévő önvalója, vagy egója. A feloldódó részek küzdenek az érvénybe maradásért, ezért az ego stratégiájának része, hogy visszahúzzon az alacsonyabb tudati szintre, ahol továbbra is fenntartható az önazonossága, amely a fájdalomból, félelemből, ítélkezésből, haragból, önsajnálatból és bűntudatból tartja fenn magát. Az alacsonyabb tudatossági szinten lévő részek fény általi feloldása, az önvizsgálat és a helyes döntések meghozatala által lehetséges. Amikor úgy döntötök, hogy felnőttök önnön magatok tisztább, szeretetteljesebb és bölcsebb valójához, el kell kezdenetek másképpen reagálni, a belülről feltörő és külvilágból jövő ingerekre, így paradigmát vált a tudatotok. Tartsátok fenn a kapcsolatot a magasabb énetekkel, és integráljátok felsőbb önvalótokat, a mindennapi valóság szintjén.

A nagy RESET gomb

Törlődnek a régi programok, hiedelem minták, téves önazonosulások és téveszmék. A mentális testetekben rögzült régi szerepminták és gondolati sémák feloldódás és törlés alatt állnak, aminek eredménye, az, hogy sokszor azt érezhetitek, hogy összezavarodtok, nehezen tudtok reálisan gondolkodni, koncentrálni, néha még a beszéd is nehezetekre eshet. Ez a mentális szinten történő átalakulás miatt van. Meg kell tanulnotok kiüresedni, csendben ellazulni és el kell engednetek az egótok által kialakított világképet és régi önazonosságot. Ez az állapot addig fog eltartani, amíg sikeresen fel nem emelkedtek egy magasabb tudatossági szintre, ahol integrálhatjátok a felsőbb önvalótok azon részét, amelyet az emberi szintre immáron lehorgonyozható.

Átpréselődni a rostán

Kétségtelen, hogy a jelenben végbemenő átalakulás igen megterhelő, mindenki önmagához mérten kapja a következő szintre való felzárkózás leckéit és beavatásait. A felemelkedés nem a róla szóló információk által történik, hanem az emberi szint magasabb kvalitásába való átnemesítése által. A mérce magasabban van, mint amit eddig elértetek, és a következő szintre való felemelkedés megköveteli, hogy mindazon részeitek és életkörülményeitek, amelyek a régi paradigmába és alacsony tudatossági szinten tartottak benneteket átlényegüljenek. A cél, hogy magasabb erkölcsi szinten, emelkedettebb tudatosságban, letisztultabb érzelemmel, nyitottabb szívvel létezzetek szeretetben és fényben, amit ti sugároztok ki a világba. Az új Föld csak általatok születhet meg, de ahhoz előbb nektek kell újjászületnetek testben-lélekben és szellemben.

Angyali áldással

Angyali sugallat által írta Aysha

Angyalforrás: Link



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: közfelháborítást, integrálhatjátok, energiaváltozás, újjászületnetek, lehorgonyozható, átlényegüljenek, összezavarodtok, jelentkezhetnek, türelmetlenség, kapcsolatokban, stratégiájának, tudatalattiból, szintemelkedés, önazonosulások, letisztultabb, rezgésszintje, tudatosságban, emelkedettebb, érzékelésének, lomtalanítása, integráljátok, környezetükre, integrálhassa, mindennapokat, angyalaitokat, önsajnálatból, önazonosságot, felerősödött, felemelkedés, koncentrálni, önazonossága, szerepminták, tudatszinten, fenntartható, meditációval, átnemesítése, emberi kollektív, isteni fényerőt, világban zajló, érzékeny emberek, emberek rendkívül, emberi kapcsolatokban, generált drámákba, tudatod integrálhassa, magasabb rezgési, energetikai szintemelkedés, fizikai fájdalmak, legnagyobb szükségetek, jelen időszakban, legtöbb embernek, feloldódó részek, érvénybe maradásért,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Környezetvédelem  Ünnepelj csak  Vannak arcok  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Beney Zsuzsa  Beney Zsuzsa - Álom  Április 22. a Föld napja,  Gárdonyi Géza - Április végén  A hét szűk esztendő  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Föld napja április 22  Szép estét  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Az idő elsodorja létezésünk  A fák lelke  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Naplemente  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Szép estét kedves látogatóimna...  802 esztendeje, 1222. április ...  A lelki élet nem arról szól, ....  Esti kép  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Jó éjszakát  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Ez a jó az alvásban.  Ez a jó az alvásban.  Az embernek a társa: hiányzik.  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Különös!  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Jó éjszakát  Nehezen engedem  Paul David Tripp Április 25  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Ébredj  Mindenünk, amink van, amit sze...  Gábor Dénes gondolata  A Gömb  Egyszerűen  Két tekintet van  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
emberi kollektív, isteni fényerőt, világban zajló, érzékeny emberek, emberek rendkívül, emberi kapcsolatokban, generált drámákba, tudatod integrálhassa, magasabb rezgési, energetikai szintemelkedés, fizikai fájdalmak, legnagyobb szükségetek, jelen időszakban, legtöbb embernek, feloldódó részek, érvénybe maradásért, alacsonyabb tudati, alacsonyabb tudatossági, helyes döntések, belülről feltörő, magasabb énetekkel, mindennapi valóság, nagy RESET, régi programok, mentális testetekben, mentális szinten, egótok által, állapot addig, magasabb tudatossági, felsőbb önvalótok, emberi szintre, jelenben végbemenő, következő szintre, róla szóló, emberi szint, mérce magasabban, régi paradigmába, közfelháborítást, integrálhatjátok, energiaváltozás, újjászületnetek, lehorgonyozható, átlényegüljenek, összezavarodtok, jelentkezhetnek, türelmetlenség, kapcsolatokban, stratégiájának, tudatalattiból, szintemelkedés, önazonosulások, letisztultabb, rezgésszintje, tudatosságban, emelkedettebb, érzékelésének, lomtalanítása, integráljátok, környezetükre, integrálhassa, mindennapokat, angyalaitokat, önsajnálatból, önazonosságot, felerősödött, felemelkedés, koncentrálni, önazonossága, szerepminták, tudatszinten, fenntartható, meditációval, átnemesítése, ítélkezésből, visszahúzzon, meditációban, átpréselődni, sugározzanak, kifáraszthat, segítőiteket, egyensúlyban, angyalforrás, vezetőiteket, energetikai, tudatossági, alacsonyabb, önvalótokat, kerülhetnek, érezhetitek, kétségtelen, szabadulhat, beavatásait, testetekben, időszakában, külvilágból, információk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1529
  • e Hét: 7174
  • e Hónap: 15709
  • e Év: 63302
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.